Joululahjavalvojaiset

Joulun aikaan haluamme muistaa rakkaitamme lahjalla. Voisiko se tänä jouluna olla pieni pala valoisaa kesää ja yrttien voimaa.

Koko pitkän kesän olemme Yrttiajalla keränneet ja säilöneet kesän makuja ja tuoksuja talteen, jotta juuri Sinä voisit hemmotella itseäsi ja läheisiäsi.

Yrttiajan lahjat hemmottelevat saajaa kokonaisvaltaisesti. Ne saavat aikaan hyvän olon sisäisesti ja ulkoisesti. Niillä hemmottelet makunystyröitä ja kovalle koetukselle joutuvaa kehoa. Valikoimastamme löydät myös lemmikeille omia tuotteita.

Makeat marmeladit, siirapit ja kastikkeet. Aromikkaat ja terveelliset yrttimausteet ja -teet sekä ihon, hiusten ja kehon hoitoon ja hemmotteluun löydät verkkokaupastamme valtavat määrät käsintehtyjä, kotimaisia, pääosin pohjoisen yrteistä valmistettuja lahjaideoita.

Hemmotellaksemme myös lahjan antajaa, löydät meiltä valmiiksi suunniteltuja ja paketoituja lahjaideoita. Valmista itsellesi ja rakkaallesi lämmittävät yrttiteeglögit ja aloita jouluvalmistelut.

Lahjavalvojaisten jouluglögi:
3 tl Yrttiajan jouluteetä
4 dl vettä
3 rkl Tervaglögikastiketta

Tervatontun jouluglögi:
3 tl Väinön voimateetä
4 dl vettä
0,5 dl mustaherukkamehua
2 tl Tervantie-siirappia

Valmistus:
Kaada kuuma vesi yrttien päälle. Anna hautua 15 minuuttia. Siivilöi yrtit pois. Lisää joukkoon mustaherukkamehu ja Yrttiajan Tervaglögikastike tai Tervantien-siirappi, sekoita. Kaada valmis juoma glögilaseihin ja nauti. Halutessasi vahvempaa glögiä lisää juoman sekaan loraus konjakkia.

Tänäkin vuonna olemme mukana Kädentaitajien lahjapajassa 7.-22.12.2018 (os. Kirkkokatu 13, Oulu). TERVETULOA!

Ihanaa joulun odotusta toivottaa bloggari
Kati Haipus

Lisää artikkeleita