Toimitusehdot

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen tiedot ja hinta. Jokaisen tilauksen yhteydessä sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme maksat aina turvallisen maksuvälittäjän palveluiden kautta. Käytössäsi ovat Klarnan tarjoamat maksupalvelut. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSKULUT JA TOIMITTAMINEN

Toimituskulut ovat 4,10 € ja ostaessa yli 49 € toimituskulut ovat 0 €. Toimituskulut koskevat Suomen sisäisiä tilauksia, ei kuitenkaan kotiin toimitettavia lähetyksiä. Tilauksen toimittamisen osalta voit valita itsellesi sopivimman toimitustavan tilauksen yhteydessä. Käytössämme on Postin tai Matkahuollon palvelut. Kun paketti on toimitettu, saat siitä saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä. Huomioithan, että postin paketit tulee noutaa viikon sisällä ilmoituksesta. Takaisin palautuneista paketeista veloitamme normaalihintaisen postimaksun.

KÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Toimitamme tilauksen 3-5 vrk sisällä, riippuen varastotilanteesta. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä erikseen sähköpostilla.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi osoitteeseen kauppa@yrttiaika.fi
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

PALAUTUKSET JA VAIHTAMINEN

Tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee normaalihintaisia, ei avattuja tuotteita. Viallinen tuote korvataan vastaavalla uudella. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia, joten sovi palautuksista aina ennakkoon kauppa@yrttiaika.fi kautta.

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaselosteen voit ladata tästä.