Yhteystiedot

Yrttiaika on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva viiden yrittäjän osuuskunta. Meistä on mukava tehdä asioita yhdessä unelmamme eteen. Jos haluat tilata koulutuksen tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. kauppa@yrttiaika.fi

Soila Nyman
Kurkelan yrttitilalla valmistetaan puhtaista luonnon raaka-aineista Yrttiajan tuoteperheeseen luonnonkosmetiikkaa kuten voiteita, salvoja ja hoitoöljyjä. Olen pedagogi, eräopas ja fytoteraupetti. Järjestän tilauksesta erilaisia yrtti- ja luonnonkosmetiikka kursseja.
Eija Marjomaa
Ryytirannassa viljellään valkosipulia, yrttejä ja erikoisvihanneksia. Ryytiranta jatkojalostaa Yrttiajan viherjauheet, yrttisuolat ja siirapit. Olen hortonomi, keruutuotetarkastaja ja luonnontuotekouluttaja. Järjestän tilauksesta erilaisia yrttikursseja.
Aira Kurikka
Villivoima valmistaa Yrttiajan kuusenkerkkäsiirapit ja marjamarmeladit. Olen keruutuotetarkastaja ja luonnontuotekouluttaja. Järjestän villiyrtti- ja sienikoulutuksia sekä ruuanlaittokursseja asiakkaan toiveiden mukaan.
Lea Keränen
Olen agrologi ja hermoratahieronnan mestari. Valmistamani merisuolapohjaiset jalkakylpysuolat ja saippuat sekä kylpykuohut sopivat hyvin Yrttiajan tuoteperheeseen. Järjestän tilauksesta saippuan valmistus kursseja.
Kati Haipus
Calendan tilan pääelinkeino on lampaanlihantuotantossa ja sivuelinkeinona kasvatetaan ja jatkojalostetaan yrttejä. Viljelyssä on yli 10 alueella menestyvää luomuyrttiä. Calendan yrteistä valmistetaan Yrttiajan mausteseokset ja yrttiteet. Koulutukseltani olen puutarhuri.

Ota yhteyttä