lahjavalintoja

Onnistunut lahjavalinta muistetaan pitkään. Se tuo hymyn molempien huulille. Kerron blogissa muutaman vinkin, jonka avulla lahjahankinta voikin olla mukavaa yhteisten hetkien muistelua sen sijaan, että tuskailet epätoivoisena jouluruuhkassa.

Lahjoja on ihana antaa ja mukava saada. Erityisen mukavaa on, kun onnistuu antamaan lahjan, jonka saadessaan lahjan saaja tietää minun ajatelleen juuri häntä. Toisinaan lahjan hankinta on vaikeaa ja oikean lahjan valinta tuottaa harmaita hiuksia ja suunnattomasti päänvaivaa. Haluammehan lahjan olevan juuri se oikea.

Ajatus on tärkein, ei hinta. Parhaat muistamiset ovat ajatuksella annettu ja sellaisia, josta lahjan saaja tietää, että häntä on ajateltu ja hän tuntee itsensä tärkeäksi.

Muutamia helppoja vinkkejä noudattamalla huomaat, että lahjan hankinta onkin tosi mukavaa ja tuo hymyn myös omille huulillesi.

 

muistele lahjan saajaa

Mitä Sinulle tulee mieleen, kun muistelet lahjan saajaa?

Mitä muistat lahjan saajasta? Mistä tiedät hänen pitävän?

Kirjoita ylös asioita, joista hän pitää. Mikä on hänen lempivärinsä ja mieluisat ruuat? Mitä hän harrastaa? Rakastaako hän omaa rauhaa vai kutsuuko usein ihmisiä luokseen? Mistä asioista keskustelitte, kun viimeksi tapasitte?

Mieti vastauksia näihin kysymyksiin ja kirjoita ne muistiin. Näet nopealla vilkaisulla kokonaisuuden siitä, minkälainen henkilö lahjansaaja on. Hyvät ideat eivät tule pakottamalla, vaan ne vaativat tilaa ja rauhaa. Lue siis listasi läpi ja anna sen sitten olla. Luota, että loistoidea tulee kyllä jossakin vaiheessa mieleesi.

Kun olemme tuoneet mieliimme yksityiskohtia lahjan saajan elämästä, onkin jo paljon helpompi valita lahja ja pohtia erilaisia vaihtoehtoja.

ideoita pukinkonttiin

Listasin ideoita Yrttiajan valikoimasta, jotka sopivat erityyppisille ihmisille, toivottavasti siitä on Sinulle apua.

Sporttiselle urheilijalle pullollinen Kipuöljyä lihashuoltoon. Luonnossa liikkuvalle Ratamo-pihkavoide ensiapuun itikanpistojen kutinaan. Pihatöitä rakastavalle Kehäkukkavoide kosteuttamaan maan möyrinnästä haljenneita ja kuivuneita käsiä.

hellästi hoitava luonnonkosmetiikka

Kiireiselle rentouttavan levon ja rauhan antaa jalkakylpy ja yrttitee.Herkkusuulle maistuvat marjaisat Villivoiman marmeladimakeiset ja terveydestään huolta pitävä ilahtuu erilaisista yrteistä, esimerkiksi luomunokkosesta ja muista superfoodeista. Ruoanlaiton ystävä saa uutta haastetta kuusenkerkkäsiirapista ja kukapa tulisista kastikkeista pitävä ei ilahtuisi Ryytirannan makean tulisesta habanerokastikkeesta.

yrttejä ja muita superfoodeja

Suomalaisille helppo valinta on erilaiset saunatuotteet. Oli sitten kesä tai talvi, niin saunan lempeät löylyt kuuluvat niin arki- kuin loma-ajan hetkiimme. Lahjan saaja arvostaa varmasti käsin tehtyä merisuolasaippuaa ja palashampoota.

lempeisiin löylyihin

Parhaimmillaan lahjan saaja löytää paketistaan uuden lempituotteen, jota ei ennen tiennyt olevankaan tai tuotteen, jollaista on haaveillut saavansa joskus kokeilla.

Lahjalla on väliä, sillä se kertoo jotain aina myös itsestäsi. Valitse siis sellaista, jonka tunnet sydämessäsi oikeaksi.

Yrttiajan tuotteilla pakkaat mukaan aina myös palan pohjoisen kesän tuulahdusta, aitoa perinnetietoa ja suomalaista yrttitaitoa tuomaan iloa ja hyvää oloa rakkaimmillesi.

Hauskoja hetkiä lahjahankintojen parissa ja tuhannet kiitokset, kun valitsit Yrttiajan!

bloggarinne Kati

Lisää artikkeleita