Saunan syleilyssä

Joulusaunan lämpimässä on ihana rauhoittaen aloittaa joulun vietto. Yrttiajan luonnonkosmetiikka tuo saunaelämykseesi ripauksen aitoa luksusta.

Upota jalkasi lämpimään kylpyyn, johon on lisätty ruokalusikallinen Lenkin jalkakylpysuolaa. Käsittelemätön merisuola ja siihen uutetut yrtit hellivät väsyneitä jalkoja ja merisuola pehmittää jalkapohjan kovettumia.

Merisuola ja yrtit hoitavat väsyneitä jalkoja

Merisuolalla on osattu hoitaa ihon ja kehon ongelmia aina. Puhdistamaton merisuola on monipuolinen ihon hoitaja. Se pitää ihon kosteuden tasapainossa ja pehmittää kovettumia. Suolaan uutetut yrtit hoitavat jalkakylpynä koko kehoa. Mesiangervo poistaa kipuja. Mesiangervossa on samoja aineksia kuin nykyajan kipulääkkeissä (salisyylihappoa), siksi se tuo helpotusta kiputiloihin. Kuusi lisää pintaverenkiertoa, virkistää ja on antiseptinen. Kylpyvesissä kuusi helpottaa myös flunssaisen oloa.

Yrttiajan käsin tehdyillä saippuoilla lempeästi puhdasta

Hiukset ja keho puhdistuvat luonnollisesti ilman hajusteita ja lisäaineita käsintehdyillä saippuoilla ja shampoilla. Yrttiajan nokkossaippua vaahtoaa hyvin. Saippuassa oleva kookos- ja oliiviöljy sekä nokkonen hoitavat ihoa. Merisuola huolehtii ihon kosteustasapainosta. Hiusten pesuun tummatukkaiset valitsevat nokkospalashampoon ja blondit kehäkukkashampoon.

Ihon hoitoa saunan jälkeen

Joulun viettoon valmistautuminen alkaa kylvyn jälkeen yrttien voimalla. Sipaise kainaloihin luonnollista deodoranttiamme, hiero jalkoihin laventelijalkavoidetta tai erityisen koville kantapäille kehäkukkavoidetta, joka sisältää yrtin lisäksi ihoa hoitavia rasvoja ja on näin ollen erityisen hoitava kuivalle tai atooppiselle iholle. Mikäli jouluvalmistelut tuntuvat vielä kropassasi, hiero kipeisiin kohtiin Kipu- ja hoitoöljyä.

Sipaise huuliisi vielä jotain herkullisen tuoksuisista huulibalsameistamme ja joulun vietto voi alkaa!

Ihanaa joulunaikaa!

toivoo Yrttiajan naiset

 
1 / 1

Lisää artikkeleita